Produsele noastre le găsiți și pe paginile Decathlon.ro!

A avea o intrebare? Contactaţi-ne: info{at}zulupack.hu

Condiții de cumpărare

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Termeni și condiții
Termeni si Conditii Generale

Introducere

Contractul încheiat pe baza acestui document nu va fi înregistrat (nu va fi accesibil ulterior). Se va incheia doar in forma electronica, nu este un contract scris, este scris in limba engleza si nu se refera la un cod de conduita. Dacă aveți întrebări despre funcționarea magazinului online și despre procesul de comandă, vă rugăm să ne contactați prin datele de contact furnizate.

Efectul acestor Termeni și Condiții Generale se extinde asupra relațiilor contractuale ale furnizorului
(

https://www.geanta-impermeabila.eu

) și subdomenii. Acești „termeni și condiții generale” sunt disponibile pe următoarea pagină web: https://www.geanta-impermeabila.eu/shop_help.php?tab=terms


Definitii:

Utilizator: Orice persoană fizică sau juridică sau organizație care utilizează serviciile Furnizorului de servicii va încheia un contract cu Furnizorul de servicii.

Consumator: Un Utilizator care este o persoană fizică care acționează în afara profesiei, activității independente sau a afacerii sale.

Afacere: O persoană care exercită o ocupație, o activitate independentă sau o afacere.

Furnizor: O persoană fizică sau juridică sau o entitate fără personalitate juridică care furnizează un serviciu al societății informaționale, care furnizează un serviciu Utilizatorului și încheie un contract cu Utilizatorul.

1. DATE ALE FURNIZORULUI

Numele furnizorului de servicii: Walking Sage Kft.
Sediul social (și locul oficial de depunere a cererilor): 2030 Érd, Festő u. 86.
Persoane de contact ale Furnizorului și adresa de poștă electronică utilizată în mod regulat pentru a contacta utilizatorii: info@walkingsage.hu
Numar firma: 13-09-161726
Număr fiscal: 24247757-2-13
Numele autorității de înregistrare: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Număr de telefon: +36-70-507-4440
Limba contractului: engleza
Numele și adresa furnizorului de domeniu:

UNAS Online Kft.,
9400 Sopron, Kőszegi út 14.
e-mail: unas@unas.hu
tel.: +36-99/200-200

2. DISPOZIȚII DE BAZĂ

2.1. Aspectele care nu sunt reglementate în prezentele articole și interpretarea acestor articole sunt guvernate de legea maghiară, în special cu privire la prevederile Legii V din 2013 din Codul civil maghiar („Codul civil”) privind anumite aspecte ale serviciilor și informațiilor de comerț electronic. serviciile societatii din Legea CVIII din 2001 (Legea comertului electronic) si reglementarile detaliate privind contractele consumator-afacere din HG 45/2014. (II. 26.). Prevederile obligatorii ale legislației relevante se aplică părților, fără nicio clauză specială.

2.2. Aceste articole sunt în vigoare din 31 august 2022 și rămân în vigoare până la revocare. Furnizorul de Servicii are dreptul de a modifica unilateral Articolele (împrejurări care pot duce la modificare: modificarea costului de transport, modificarea legislației, interesul comercial, modificările companiei). Modificările trebuie emise cu 11 (unsprezece) zile înainte de data intrării în vigoare de către Furnizorul de servicii pe site-ul său - timp în care Utilizatorul are dreptul de a rezilia sau de a rezilia contractul. Prin utilizarea acestui site web, Utilizatorul este de acord că toate reglementările care guvernează utilizarea acestui site web sunt aplicabile automat acestora.

2.3. Furnizorul de servicii își rezervă toate drepturile în legătură cu conținutul și difuzarea site-ului și paginilor web. Este absolut interzisă descărcarea, stocarea (electronic), procesarea sau vinderea oricărui conținut publicat pe site sau orice aspect al conținutului fără acordul scris al Furnizorului de servicii.

3. ÎNREGISTRARE, CUMPĂRARE

3.1. Utilizatorul este obligat să furnizeze datele sale reale în momentul achiziției/înregistrării. În cazul informațiilor false sau de identificare personală furnizate în timpul achiziției/înregistrării, contractul electronic rezultat va fi considerat nul. Furnizorul de servicii își declină orice răspundere în cazul în care Utilizatorul folosește serviciile sale în numele altei persoane cu datele altei persoane.

3.2. Furnizorul de servicii nu va fi responsabil pentru întârzierile de livrare sau alte probleme sau erori datorate datelor incorecte și/sau inexacte furnizate de Utilizator.

3.3. Furnizorul de servicii nu va fi răspunzător pentru nicio daune rezultate din uitarea parolei de către Utilizator sau din accesul unor persoane neautorizate din orice motiv care nu poate fi atribuit Furnizorului de servicii (dacă este înregistrat pe site).

4. PRODUSE ȘI SOFTWARE DISPONIBILE

4.1. Produsele afișate pot fi comandate doar online. Preturile afisate pentru produse sunt in EUR si includ TVA-ul legal. Cu toate acestea, acestea nu includ taxele de livrare la domiciliu. Nu se vor percepe costuri separate de ambalare.

4.2. În magazinul web, Furnizorul de servicii detaliază numele, descrierea și produsul produsului. Imaginile prezentate pe fișa tehnică a produsului pot fi diferite de cele reale și pot fi folosite în scopuri ilustrative.

4.3. Dacă există un produs în vânzare, Furnizorul de servicii trebuie să informeze Utilizatorul despre vânzare și durata exactă a acesteia.

4.4. În cazul în care pe site este afișat un preț greșit – în ciuda diligenței necesare a Furnizorului de servicii – și prețul este în mod evident incorect, Furnizorul de servicii nu este obligat să confirme produsul la prețul greșit, mai ales dacă există o diferență semnificativă. De exemplu, dacă prețul este stabilit la 0 EUR sau 0,01 EUR din cauza unei erori de sistem, atunci Furnizorul de servicii nu va fi obligat să livreze produsul la prețul incorect, dar poate oferi livrarea la prețul corect, în cunoștință de cauză. din care Clientul poate refuza efectuarea achiziției. În conformitate cu jurisprudența justiției maghiare, o diferență semnificativă este în general considerată a fi o abatere de cel puțin 50% într-o direcție pozitivă sau negativă de la valoarea de piață a produsului sau serviciului dat. Cu toate acestea, consumatorii sunt informați că conceptul de dezechilibru valoric izbitor (secțiunea 6:98 din Codul civil) nu este definit în mod precis prin lege.

4.5. În cazul unui preț defect, așa cum este descris în Secțiunea 4.4, va exista o nepotrivire vizibilă între prețul adevărat și cel indicat al produsului, pe care consumatorul mediu o va observa imediat. În conformitate cu Legea V din Codul civil din 2013 (Codul civil), contractul se întocmește prin exprimarea reciprocă și unanimă a voinței părților. În cazul în care părțile nu pot conveni asupra termenilor contractului, adică nu există o declarație convenită de comun acord cu privire la voința părților, nu se poate vorbi de un contract valabil care ar da naștere unor drepturi și obligații. Pe această bază, o comandă care a fost confirmată la un preț greșit/eronat este considerată nulă de drept.

5. PROCESUL COMANDEI

5.1. După înregistrare, vă veți putea conecta la magazinul online / sau puteți începe cumpărăturile fără înregistrare.

5.2. Utilizatorul stabilește numărul produsului/produselor de cumpărat.

5.3. Utilizatorul plasează produsele selectate în coș. Utilizatorii pot vizualiza conținutul coșului în orice moment făcând clic pe pictograma „coș”.

5.4. Dacă nu doriți să cumpărați mai multe produse, verificați numărul de produse pe care doriți să le cumpărați. Faceți clic pe „Ștergeți - X”; pictogramă pentru a șterge conținutul coșului. Pentru a finaliza cantitatea, faceți clic pe pictograma „actualizare coș”.

5.5. Utilizatorul completează adresa de livrare și apoi selectează metoda de livrare/plată, care sunt următoarele:

5.5.1. Metode de plata:

Plata prin cashback: În cazul în care produsul comandat este livrat prin serviciu de curierat, este posibil ca Utilizatorul să completeze suma comenzii către curier în numerar la primirea produsului (produselor) comandat(e).

Online prin card de credit: Utilizatorul are posibilitatea de a plăti contravaloarea totală a comenzii online, prin card de credit prin sistemul de plată securizat al furnizorului de servicii financiare utilizat de Furnizorul de Servicii.

5.5.2. Costurile de transport in Romania sunt urmatoarele:

– Cu curier GLS:
- 100 RON pentru comenzi între 0 RON și 500 RON;
- 50 RON pentru comenzi între 500 EUR și 750 EUR;
- Gratuit pentru comenzile de peste 750 EUR

5.6. Dacă există lipsă sau imperfecțiune în legătură cu produsele sau prețurile din magazinul online, ne rezervăm dreptul de corectare. În acest caz informăm clientul despre noile date imediat după recunoaștere sau modificare. Ulterior, clientul poate confirma din nou comanda sau are șansa de a rezilia contractul.

5.7. Suma totală conține toate taxele conform totalizării comenzii și a scrisorii de confirmare. Factura este inclusa in pachet. Utilizatorul este obligat sa verifice coletul la livrare inaintea curierului iar in cazul unei eventuale deteriorari a produselor sau a ambalajului este obligat sa solicite o evidenta iar in caz de deteriorare coletul nu este obligat sa preia. Reclamația ulterioară, neînregistrată de către Furnizorul de servicii nu o acceptă! Pachetele sunt livrate în zilele lucrătoare între orele 8:00 și 17:00.

5.8. Odată ce ați introdus datele, puteți trimite comanda făcând clic pe butonul „Comandă”, dar puteți verifica detaliile furnizate înainte de a putea, sau puteți trimite un comentariu la comanda dumneavoastră sau ne trimiteți prin e-mail orice alte dorințe de comandă.

5.9. Utilizatorul ia la cunostinta prin comanda ca ia nastere obligatia sa de plata.

5.10. Corectarea erorilor de intrare: utilizatorul poate reveni la faza anterioară înainte de finalizarea procesului de comandă, unde poate corecta datele introduse. Detaliat: La comanda este posibila vizualizarea sau modificarea continutului cosului, in cazul in care cosul nu contine cantitatea de comandat, in campul de introducere din coloana cantitate, Utilizatorul poate introduce cantitatea de comandat si apasa Butonul „Mărire”. Dacă doriți să ștergeți un utilizator din articolele din coș, faceți clic pe butonul „X - șterge”. În timpul comenzii, Utilizatorul are o oportunitate continuă de a corecta/șterge intrările.

5.11. Utilizatorul/clientul primește un email de confirmare după trimiterea comenzii, care nu dă naștere contractului. Dacă acest e-mail nu ajunge într-un termen preconizat – în funcție de profilul serviciului – sau cel târziu în 48 de ore, utilizatorul este exonerat de obligația contractuală sau de obligația contractuală. Comanda și confirmarea comenzii pot fi considerate „sosite” la
Furnizorului sau Utilizatorului, atunci când acesta este accesibil pentru acesta. Furnizorul exclude vina confirmării, în cazul în care confirmarea nu ajunge la timp deoarece utilizatorul/clientul a dat o adresă de e-mail greșită, sau stocul de stocare al contului este plin și nu poate primi mesaje.

5.12. Utilizatorul recunoaște că confirmarea din secțiunea anterioară este doar o confirmare automată și nu constituie un contract. Contractul este creat atunci când Furnizorul de Servicii notifică Utilizatorul cu privire la detaliile comenzii și la îndeplinirea preconizată a acesteia după o nouă confirmare automată a articolului menționat mai sus.

6. PRELUCRAREA COMENZII ȘI ONALISARE

6.1. Comenzile sunt procesate în timpul programului de lucru. Pe lângă orele specificate pentru procesarea comenzii, este posibilă plasarea comenzii după sfârșitul zilei lucrătoare și va fi apoi procesată a doua zi. Serviciul de relații cu clienții al Furnizorului de Servicii va confirma întotdeauna prin mijloace electronice când comanda poate fi onorată.

6.2. Termenul general de livrare este de 5-7 zile lucratoare (8-10 in cazul livrarii in strainatate).

6.3. Conform contractului de vânzare, Furnizorul de servicii va transfera dreptul de proprietate asupra produsului, iar Utilizatorul va plăti prețul de cumpărare și va primi produsul.

6.4. Dacă vânzătorul este o întreprindere, iar cumpărătorul este un consumator, iar vânzătorul se obligă să livreze bunul cumpărătorului, riscul de avarie trece la cumpărător atunci când cumpărătorul sau terțul desemnat intră în posesia acestuia. Riscul de pierdere va trece la cumpărător la cumpărare, dacă curierul a fost instruit de către cumpărător, cu excepția cazului în care curierul este recomandat de către vânzător.

6.5. În cazul în care vânzătorul este o întreprindere, iar cumpărătorul este un consumator, în lipsa unui acord distinct al semnatarilor, vânzătorul (în baza prezentelor CGU: Furnizor de servicii) este obligat să pună la dispoziție produsul cumpărătorului (Utilizator), după încheierea contractului, dar în cel mult 30 de zile.

6.6. În cazul în care produsul nu este furnizat la timp de către Furnizorul de servicii, Utilizatorul are dreptul de a stabili un termen limită pentru o înlocuire. În cazul în care vânzătorul nu execută în termenul de grație, cumpărătorul are dreptul de a rezilia contractul.

6.7. Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contract fără a specifica un termen suplimentar, dacă

a) Furnizorul de servicii a refuzat executarea contractului; sau

b) contractul ar fi trebuit executat în conformitate cu acordul părților sau datorită scopului recunoscut al serviciului, într-o perioadă de timp specificată și nu altfel.

6.8. În cazul în care Furnizorul de Servicii nu poate îndeplini obligația contractuală deoarece produsul/sau oricare dintre componentele acestuia nu a fost disponibil, Furnizorul de Servicii este obligat să informeze imediat Utilizatorul și să restituie imediat suma plătită de Utilizator.

7. CLAUZĂ DE RENUNȚARE

7.1. Conform directivei 2011/83/UE a Parlamentului European și a Comisiei, privind regulile contractelor dintre clienți și întreprinderi (Guv. 45/2014) (II.26), Consumatorul poate denunța în 14 zile de la data livrării. și returnați produsul (produsele) comandat(e) fără nicio explicație. În lipsa acestor informații, Consumatorul are dreptul să își exercite dreptul de retragere în termen de un an. În cazul în care Furnizorul de Servicii furnizează informațiile în termen de 14 zile de la data primirii produsului sau a încheierii contractului, dar în termen de 12 luni, termenul de retragere va fi de 14 zile de la data notificării acestei informații.

7.2. Consumatorul își poate exercita dreptul de retragere printr-o declarație clară în acest sens sau prin intermediul modelului de declarație prevăzut în Anexa 2 la HG 45/2014. (II.26.).

7.3. Perioada de exercitare a dreptului de retragere expiră la 14 zile de la data la care consumatorul sau un terț, altul decât curierul desemnat de Consumator, primește produsul.

7.4. Consumatorul poate exercita dreptul de retragere intre data incheierii contractului si data primirii produsului.

7.5. Costul returnării produsului trebuie să fie suportat de Consumator, iar Compania nu s-a angajat să suporte acest cost.

7.6. In cazul in care se exercita dreptul de retragere, Consumatorul nu va fi taxat, in afara de costul returnarii produsului.

7.7. Consumatorul nu va avea dreptul de retragere în cazul unui produs neprefabricat care a fost fabricat la cererea consumatorului sau la cererea expresă a Consumatorului sau care este clar personalizat pentru Consumator.

7.8. De asemenea, Consumatorul nu își poate exercita dreptul de retragere în ceea ce privește:

a) un contract de furnizare a unui serviciu, după ce prestarea serviciului a fost finalizată în întregime, în care Afacerea a început executarea cu acordul prealabil expres al Consumatorului și în care Consumatorul a recunoscut că își va pierde dreptul de retragere;

b) un produs sau serviciu al cărui preț sau taxă este supusă fluctuațiilor de pe piața financiară care sunt în afara controlului Afacerii, chiar și în termenul de exercitare a dreptului de retragere;

c) bunuri perisabile sau articole cu termen scurt de valabilitate;

d) în cazul unui produs sigilat care nu poate fi returnat după deschidere după livrare din motive de sănătate sau igienă;

e) în ceea ce privește un produs care, prin natura sa, este indisolubil legat de un alt produs după transferul acestuia;

f) pentru băuturile alcoolice, a căror valoare reală depinde de fluctuațiile pieței în afara controlului întreprinderii și al căror preț a fost convenit de părți la momentul încheierii contractului de vânzare, dar care nu se execută până la 30 de zile după data încheierii;

g) în cazul unui contract de afaceri în care Afacerea, la cererea expresă a consumatorului, solicită consumatorului să efectueze lucrări urgente de reparație sau întreținere;

h) pentru vânzarea sau cumpărarea de înregistrări audio și video sigilate și de software de calculator, în cazul în care Consumatorul a deschis ambalajul după livrare;

i) ziare, reviste și periodice, altele decât contractele de abonament;

j) în cazul contractelor încheiate la licitație publică;

k) în legătură cu un contract privind furnizarea de locuințe în altă destinație decât în scop rezidențial, transport de mărfuri, servicii de închiriere auto, catering sau servicii legate de activități de agrement, dacă contractul prevede o anumită dată sau perioadă de îndeplinire;

l. în cazul conținutului digital furnizat pe un suport tangibil, în cazul în care Afacerea a început desfășurarea cu acordul expres, prealabil al Consumatorului și, în același timp, Consumatorul a fost de acord să își piardă dreptul de retragere după începerea executării.

7.9. Furnizorul de servicii va rambursa consumatorului suma plătită, inclusiv taxa de expediere, imediat după primirea produsului/sau a notificării de anulare în sensul legilor de mai sus, dar nu mai târziu de 14 zile de la data la care a luat cunoștință de anularea.

7.10. Rambursarea se va baza pe aceeași metodă de plată utilizată în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Consumatorul își dă acordul explicit cu o altă metodă de plată; Consumatorului nu i se va percepe niciun cost suplimentar ca urmare a aplicării acestei metode de rambursare.

7.11. Consumatorul nu va returna bunurile fără întârziere nejustificată, dar în orice caz în termen de 14 zile de la trimiterea notificării de anulare către Furnizorul de servicii sau de la returnarea acestora către Furnizorul de servicii la adresa furnizată.

7.12. În ceea ce privește anularea în scris a Consumatorului, este suficient să trimiteți declarația de anulare în termen de 14 zile.

7.13. Consumatorul respectă termenul limită pentru retur dacă Consumatorul returnează sau trimite înapoi produsele în termen de 14 zile. Retururile sunt considerate a fi finalizate la timp dacă consumatorul a expediat produsul înainte de expirarea termenului.

7.14. Consumatorul va suporta doar costul direct al returnării produsului, cu excepția cazului în care Compania s-a angajat să suporte acest cost.

7.15. Furnizorul de servicii nu trebuie să ramburseze costul suplimentar Consumatorului dacă Consumatorul alege o metodă de livrare diferită care nu este cea mai ieftină metodă de livrare.

7.16. Rambursările pot fi reținute de către Furnizorul de Servicii până când acesta a primit bunul (bunurile) sau nu a furnizat Consumatorului dovada că le-a returnat: trebuie luată în considerare data anterioară.

7.17. În cazul în care Consumatorul dorește să se retragă din contract, acesta va furniza notificarea prin oricare dintre modalitățile furnizate de Furnizorul de Servicii în scris (folosind formularul atașat) sau telefonic. Pentru o comunicare scrisă trimisă prin poștă se ia în calcul ora postării, iar în cazul unei comunicări telefonice data apelului telefonic. În cazul notificării poștale, trimiterile poștale recomandate sau pachetele sunt acceptate de către Furnizorul de servicii. Consumatorul poate returna produsul comandat Furnizorului de servicii fie prin poștă, fie printr-un serviciu de curierat.

7.18. Consumatorul va fi răspunzător numai pentru deprecierea rezultată din utilizarea în afara utilizării necesare pentru a stabili natura, proprietățile și funcționarea produsului.

7.19. Mai multe informații despre reglementările care detaliază contractele dintre Consumator și afaceri în HG 45/2014 (II. 26.) găsiți aici.

7.20. Mai multe informații despre directiva 2011/83/UE a Parlamentului European și a Comisiei pot fi găsite aici.

7.21. Clienții pot căuta furnizorul de servicii cu revendicări folosind contactele de aici.

7.22. Dreptul de anulare este îndreptățit numai utilizatorilor clasificați drept consumatori de Codul civil.

7.23. Dreptul de anulare nu se aplică unei întreprinderi, adică unei persoane care desfășoară o profesie, o activitate independentă sau o afacere.

7.24. Procedura de exercitare a dreptului de anulare:

7.24.1. În cazul în care Consumatorul dorește să își exercite dreptul de anulare, atunci trebuie să trimită declarația despre intenția de anulare la una dintre datele de contact ale Furnizorului de servicii.

7.24.2. Consumatorul își va exercita dreptul de anulare în termen, dacă trimite declarația de anulare în termen de 14 zile de la primirea produsului. În cazul unei anulări scrise, este suficient să trimiteți declarația de anulare în termen de 14 zile.

În cazul notificării prin poștă se va ține cont de data afișării, în cazul notificării prin e-mail sau fax, ora trimiterii e-mailului sau faxului.

7.24.3. În caz de anulare, Consumatorul este obligat să returneze produsul comandat la adresa Furnizorului de Servicii fără întârziere, dar în termen de 14 zile de la notificarea declarației de anulare. Termenul limită se consideră îndeplinit dacă produsul este trimis înainte de termenul limită de 14 zile (însemnând că nu trebuie să sosească în 14 zile). Clientul suportă costurile de returnare a mărfurilor ca urmare a exercitării dreptului de anulare.

7.24.4. Furnizorul de servicii nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare pentru Consumator dacă Consumatorul alege un alt mod de transport care nu este modul obișnuit și cel mai ieftin ales de Furnizorul de Servicii. Consumatorul isi poate exercita si dreptul de reziliere intre ziua contractului si ziua primirii produsului.

7.24.5. In cazul achizitionarii mai multor produse si livrarea produselor nu se face in aceeasi zi sau produsele comandate sunt livrate in mai multe parti, dreptul de anulare poate fi exercitat in 14 zile, socotite de la ultimul produs sau piesa.

8. GARANȚII ȘI RESPONSABILITĂȚI

Performanță defectuoasă

Furnizorul nu efectuează în mod corespunzător dacă serviciul nu îndeplinește cerințele de calitate prevăzute în contract sau în lege la momentul executării. Furnizorul nu a omis să execute corect serviciul dacă destinatarul cunoștea eroarea la momentul încheierii contractului sau ar fi trebuit să cunoască eroarea la momentul încheierii contractului.

Un contract între un consumator și o întreprindere este nul și neavenit dacă derogă de la dispozițiile prezentului articol privind garanția și securitatea în detrimentul consumatorului.

Mai multe drepturi de garanție se aplică numai utilizatorilor care se califică drept consumatori în conformitate cu Codul civil maghiar.

Utilizator ca afacere: o persoană care acționează în cadrul activității sale, profesiei sau afacerii sale.

Pretenție de răspundere

8.1. În ce fel de situație își poate exercita Utilizatorul dreptul la o cerere de răspundere?

Utilizatorul poate exercita o cerere de răspundere împotriva Afacerii, în cazul îndeplinirii necorespunzătoare a contractului conform regulilor Codului civil maghiar.

8.2. Ce fel de drepturi sunt legal datorate clienților conform cererii de răspundere?

Utilizatorul poate, dacă decide astfel, să exercite următoarele pretenții de răspundere: să solicite repararea sau înlocuirea, cu excepția cazului în care îndeplinirea alegerii Utilizatorului ar fi imposibilă sau disproporționată față de cerințele Afacerii. În cazul în care nu se solicită sau nu se oferă o reparație sau o înlocuire, Utilizatorul poate solicita o reducere proporțională în raport cu cheltuiala defectului pentru Utilizator, sau poate ajusta sau poate rezilia contractul. Utilizatorul poate trece de la un drept de răspundere selectat la altul, cu toate acestea, costul tranziției va fi suportat de către Utilizator, cu excepția cazului în care este garantat sau furnizat de Companie.

8.3. Care este termenul până la care clientul poate exercita cererea de răspundere?

Clientul este obligat să raporteze defectul imediat după recunoaștere, dar în termen de două luni de la recunoaștere. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că Utilizatorul nu va mai putea să își execute cererea de răspundere dincolo de perioada de prescripție de doi ani (un an pentru companii).

8.4. Cui se poate face cererea de răspundere?

Clienții pot pune în aplicare cererea de răspundere împotriva Furnizorului de servicii.

8.5. Ce fel de alte condiții trebuie îndeplinite pentru a pune în aplicare cererea de răspundere (dacă Utilizatorul este clasificat drept Client)?

În termen de 1 an de la data livrării, nu există nicio altă condiție pentru a pune în aplicare reclamația dumneavoastră de răspundere, cu excepția cazului în care Utilizatorul dovedește că produsul sau serviciul a fost furnizat de compania care operează magazinul online. Cu toate acestea, după ce a trecut 1 an de la data efectuării, Utilizatorului i se va cere să dovedească că eroarea recunoscută de Utilizator a fost prezentă la momentul efectuării.

garantia produsului

8.6. În ce fel de situație își poate exercita Clientul dreptul la garanția produsului?

În cazul unui defect al unui bun mobil (produs), Utilizatorul poate, la alegerea sa, să pretindă o răspundere sau o cerere de garanție a produsului.

8.7. Ce drepturi îi revin Utilizatorului conform garanției produsului?

Utilizatorul poate solicita repararea sau înlocuirea produsului defecte.

8.8. Când un produs este considerat defect?

Un produs este defect dacă nu îndeplinește cerințele de calitate aplicabile la momentul introducerii pe piață sau dacă nu are caracteristicile menționate în descrierea producătorului.

8.9. Care este termenul limită pentru care clientul poate exercita garanția produsului?

Garanția produsului poate fi executată de către Consumator doi ani de la momentul introducerii pe piață. Dreptul de a exercita garanția produsului se pierde după acest termen.

8.10. Împotriva cui și în ce alte condiții se poate face o cerere de garanție a produsului?

Cererea de garanție a produsului poate fi făcută împotriva producătorului sau distribuitorului. Defectul produsului va fi dovedit de către Utilizator în cazul revendicării garanției produsului.

8.11. În ce fel de caz producătorul (distribuitorul) nu este responsabil pentru garanția produsului?

Producătorul (distribuitorul) nu este responsabil pentru un produs defect dacă poate dovedi că:

- produsul nu a fost fabricat sau introdus pe piață în cursul activității comerciale sau

- defectul nu a fost recunoscut la momentul introducerii produsului pe piață în lumina cunoștințelor științifice și tehnice generale sau

- defectul produsului este rezultatul aplicării unei cerințe legale sau de reglementare.

Cel puțin un motiv trebuie dat pentru exceptare producătorului (distribuitorului).

Vă rugăm să rețineți că nu este posibilă aplicarea simultană a unei cereri de răspundere și a unei cereri de garanție a produsului pentru același defect. Cu toate acestea, dacă cererea de garanție a produsului este aplicată efectiv, garanția produsului pentru produsul sau piesa înlocuită poate fi făcută și împotriva producătorului.

9. PROCEDURA ÎN CAZUL DREPTULUI DE GARANȚIE (PENTRU UTILIZATORII CONSUMATORI)

9.1. În contractul Consumatorului și al Afacerii, acordul nu poate pleca în dezavantajul Consumatorului.

9.2. Este de datoria Consumatorului să facă dovada încheierii contractului (prin factură sau prin chitanță).

9.3. Furnizorul de servicii este responsabil pentru costurile legate de îndeplinirea garanției. (PTK. 6:6166§)

9.4. Furnizorul de servicii va scrie o înregistrare cu privire la cerințele garanției și garanției clientului.

9.5. Copia înregistrării trebuie trimisă imediat și pusă la dispoziția clientului.

9.6. În cazul în care Furnizorul de servicii nu este în măsură să declare îndeplinirea garanției sau a revendicării de garanție a consumatorului la notificare, Furnizorul de servicii va informa consumatorul cu privire la poziția sa în termen de cinci zile lucrătoare într-un mod verificabil, inclusiv motivul respingerii și posibilitatea de recurs. către organul de conciliere.

9.7. Furnizorul de servicii va păstra raportul timp de trei ani de la data înregistrării acestuia și îl va prezenta la cererea autorității de audit.

9.8. Furnizorul de servicii se va strădui să efectueze reparația sau înlocuirea în termen de maximum cincisprezece zile. În cazul în care durata reparației sau înlocuirii depășește 15 zile, Furnizorul de Servicii este obligat să informeze consumatorul despre durata estimată a reparației sau înlocuirii. Informațiile vor fi furnizate cu acordul prealabil al consumatorului, prin mijloace electronice sau prin orice alt mijloc adecvat pentru primirea consumatorului.

10. ALT REGULAMENT

10.1. Furnizorul de servicii are dreptul de a utiliza un colaborator pentru a-și îndeplini obligația. Ea este răspunzătoare pentru comportamentul său ilegal ca și cum ar fi comis comportamentul ilicit în sine.

10.2. Invaliditatea, ilegalitatea sau inaplicabilitatea oricărei părți din prezentele articole nu va afecta valabilitatea, legalitatea sau caracterul executoriu a restului.

10.3. Eșecul de către Furnizorul de servicii de a-și exercita dreptul conform acestei Politici nu va constitui o renunțare la acest drept. Renunțarea la orice drept este supusă unei notificări scrise exprese în acest sens. Faptul că Furnizorul de servicii nu aderă strict la unul dintre termenii sau condițiile materiale ale Codului o dată nu înseamnă că renunță la obligația de a adera la acea condiție sau clauză în viitor.

10.4. Furnizorul de servicii și consumatorul ar trebui să încerce să rezolve cazul în afara instanței.

10.5. Părțile declară că magazinul web al Furnizorului de servicii operează în Ungaria și îl menține aici. Deoarece site-ul este accesibil din alte țări, utilizatorii recunosc în mod expres că legea aplicabilă între utilizator și Furnizor de servicii este legea maghiară. Dacă Utilizatorul este un Consumator, pp. 26. § (1) instanța de la domiciliul pârâtului are competență exclusivă asupra Consumatorului în litigiile care decurg din prezentul contract.

10.6. Furnizorul de Servicii nu aplică diferite condiții generale de acces pentru accesul la produsele din magazinul online din motive legate de naționalitatea, domiciliul sau locul de stabilire a Utilizatorului.

10.7. Furnizorul de servicii nu aplică tranzacției de plată condiții diferite cu privire la modalitățile de plată acceptate de Utilizator datorită naționalității, domiciliului sau locului de reședință al Utilizatorului, locației contului contului de plată, locului de înființare a serviciului de plată. furnizorul sau locul emiterii instrumentului de plată substitut în numerar în UE.

10.8. Furnizorul de servicii respectă cerințele Pieței Interne pe motive de restricție teritorială nejustificată a conținutului și alte forme de discriminare bazate pe naționalitate, locul de reședință sau locul de stabilire a cumpărătorului, precum și Regulamentul (CE) nr. 2006/ 2004 și Regulamentul (UE) 2017/2394 precum și 2009/22. REGULAMENTUL (CE) NR. 2018/302 AL PARLAMENTULUI ȘI CONSILIULUI EUROPENE.

11. PROCEDURI DE TRAITARE A PLÂNGERILOR (PENTRU UTILIZATORII CALIFICAȚI DE CONSUMATOR)

11.1. Scopul site-ului nostru este acela de a onora toate comenzile la o calitate bună și pe deplina satisfacție a clientului. În cazul în care Utilizatorul mai are vreo reclamație cu privire la contract sau la executarea acestuia, acesta poate depune reclamația la telefonul, adresa de e-mail sau scrisoarea de mai sus.

11.2. Furnizorul de servicii va investiga prompt plângerea orală și o va remedia după caz. În cazul în care Consumatorul nu este de acord cu gestionarea reclamației sau reclamația nu este investigată imediat, Furnizorul de servicii va înregistra prompt reclamația și poziția sa cu privire la reclamație și va furniza o copie a acesteia Consumatorului.

11.3. Furnizorul de servicii va răspunde în scris în termen de 30 de zile. Acesta indică motivele respingerii plângerii. O înregistrare a plângerii și o copie a răspunsului vor fi păstrate de către Furnizorul de servicii pentru o perioadă de cinci ani și vor fi furnizate autorităților de control la cerere.

11.4. Sunteți informat că, în cazul în care plângerea dumneavoastră este respinsă, plângerea dumneavoastră poate fi inițiată de un organ oficial sau de conciliere după cum urmează:

11.5. Consumatorul poate depune o plângere la Autoritatea pentru Protecția Consumatorului din Ungaria:

În baza Legii 45/A. § (1) - (3) din Legea protectiei consumatorului si a Statutului 387/2016 privind desemnarea autoritatii pentru protectia consumatorului. (XII. 2.) Oficiul guvernamental acționează ca o autoritate generală pentru protecția consumatorilor: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/elerhetosegek

11.6. În cazul unei reclamații, Consumatorul are opțiunea de a contacta un organ de conciliere care poate fi găsit la:

 

Consiliul Județean de Conciliere Baranya
Adresa: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.
Număr de telefon: (72) 507-154; (20) 283-3422
Număr de fax: (72) 507-152
Preşedinte: Dr. Ferenc Bércesi
Adresa site-ului web: www.baranyabekeltetes.hu
Adresă de e-mail: info@baranyabekeltetes.hu; kerelem@baranyabekeltetes.hu

Consiliul Județean de Conciliere Bács-Kiskun
Adresă: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Adresă de corespondență: 6001 Kecskemét Pf. 228.
Număr de telefon: (76) 501-525; (76) 501-532; (70) 702-8403
Număr de fax: (76) 501-538
Președinte: Dr. Zsuzsanna Horváth
Adresa site-ului web: www.bacsbekeltetes.hu
Adresă de e-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu

Consiliul Județean de Conciliere Békés
Adresa: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Număr de telefon: (66) 324-976
Număr de fax: (66) 324-976
Președinte: Dr. László Bagdi
Adresa site-ului web: www.bmkik.hu
Adresă de e-mail: bekeltetes@bmkik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Borsod-Abaúj-Zemplén
Adresa: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Număr de telefon: (46) 501-091 (cazuri noi); 501-871 (cazuri în curs)
Președinte: Dr. Péter Tulipán
Adresa site-ului web: www.bekeltetes.borsodmegye.hu
Adresă de e-mail: bekeltetes@bokik.hu

Consiliul de Conciliere din Budapesta
Adresa: 1016 Budapesta, Krisztina krt. 99.
Număr de telefon: (1) 488-2131
Număr de fax: (1) 488-2186
Președinte: Dr. Éva Veronika Inzelt
Adresa site-ului web: www.bekeltet.hu
Adresă de e-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Csongrád-Csanád
Adresa: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Număr de telefon: (62) 554-250/118 int
Număr de fax: (62) 426-149
Președinte: Dr. Károly Horváth
Adresa site-ului web: www.bekeltetes-csongrad.hu
Adresă de e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Fejér
Adresa: Hosszúséta tér 4-6, 8000 Székesfehérvár.
Număr de telefon: (22) 510-310
Număr de fax: (22) 510-312
Președinte: Dr. József Vári Kovács
Adresa site-ului web: www.bekeltetesfejer.hu
Adresă de e-mail: bekeltetes@fmkik.hu; fmkik@fmkik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Győr-Moson-Sopron
Adresa: Szent István út 10/a, 9021 Győr.
Număr de telefon: (96) 520-217
Președinte: Dr. Beáta Bagoly
Adresa site-ului web: https://gymsmkik.hu/bekelteto
Adresă de e-mail: bekeltetotestulet@gymskik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Hajdú-Bihar
Sediu: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Locul de administrare: 4025 Debrecen Vörösmarty u. 13-15.
Număr de telefon: (52) 500-710; (52) 500-745
Număr de fax: (52) 500-720
Președinte: Dr. Zsolt Hajnal
Adresa site-ului web: https://www.hbmbekeltetes.hu
Adresă de e-mail: bekelteto@hbkik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Heves
Adresa postala: 3300 Eger, Pf. 440.
Serviciu clienti: 3300 Eger, Hadnagy u. Parter 6
Număr de telefon: (36) 416-660/105 int
Număr de fax: (36) 323-615
Președinte: Dr. István Gondos
Adresa site-ului web: www.hkik.hu/hu/content/bekelteto-testulet
Adresă de e-mail: bekeltetes@hkik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Jász-Nagykun-Szolnok
Adresa: 5000 Szolnok, parcul Verseghy 8. III. podea
Număr de telefon: (20) 373-2570
Număr de fax: (56) 370-005
Președinte: Dr. Lajkóné dr. Râde Judith
Adresa site-ului web: http://www.iparkamaraszolnok.hu/ugyintezes/bekelteto-testulet
Adresă de e-mail: bekeltetotestulet@iparkamaraszolnok.hu

Consiliul Județean de Conciliere Komárom-Esztergom
Adresă: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Număr de telefon: (34) 513-010
Număr de fax: (34) 316-259
Președinte: Dr. Gabriella Bures
Adresa site-ului web: www.kemkik.hu/hu/bekeltet-otilde-testulet
Adresă de e-mail: bekeltetes@kemkik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Nógrád
Adresa: 3100 Salgótarján, Alkotmány u. 9/a
Număr de telefon: (32) 520-860
Număr de fax: (32) 520-862
Președinte: Dr. Erik Pongó
Adresa site-ului web: www.nkik.hu
Adresă de e-mail: nkik@nkik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Pest
Sediu: 1119 Budapesta, Etele út 59-61. II. etaj 240.
Adresă poștală: 1364 Budapesta, Pf.: 81
Număr de telefon: (1)-269-0703
Număr de fax: (1)- 269-0703
Președinte: Dr. Pál Koncz
Adresa site-ului web: www.pestmegyeibekelteto.hu; www.panaszrendezes.hu
Adresă de e-mail: pmbekelteto@pmkik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Somogy
Adresa: Anna utca 6, 7400 Kaposvár.
Număr de telefon: (82) 501-000
Număr de fax: (82) 501-046
Președinte: Dr. Imre Csapláros
Adresa site-ului web: www.skik.hu/hu/bekelteto-testulet
Adresă de e-mail: skik@skik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Szabolcs-Szatmár-Bereg
Adresa: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Număr de telefon: (42) 420-180
Număr de fax: (42) 420-180
Președinte: Dr. Görömbeiné Katalin Balmaz
Adresa site-ului web: www.bekeltetes-szabolcs.hu
Adresă de e-mail: bekelteto@szabkam.hu

Consiliul Județean de Conciliere Tolna
Adresa: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Număr de telefon: (74) 411-661; (30) 664-2130
Număr de fax: (74) 411-456
Președinte: Gréta Mónus
Adresa site-ului web: https://www.tmkik.hu/hu/bekelteto-testulet_2
Adresă de e-mail: bekeltett@tmkik.hu; kamara@tmkik.hu

Consiliul Judeţean de Conciliere Vas
Serviciu clienți: 9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 23.
Număr de telefon: (94) 312-356; (94) 506-645; (30) 956-6708
Număr de fax: (94) 316-936
Președinte: Dr. Zoltán Kövesdi
Adresa site-ului web: www.vasibekelteto.hu
Adresă de e-mail: pergel.bea@vmkik.hu

Consiliul Județean de Conciliere Veszprém
Adresa: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1.
Număr de telefon: (88) 814-121; (88) 814-111
Număr de fax: (88) 412-150
Președinte: Dr. Klára Herjavecz
Adresa site-ului web: www.bekeltetesveszprem.hu
Adresă de e-mail: info@bekeltetesveszprem.hu

Consiliul Judetean de Conciliere Zala
Adresa: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.
Număr de telefon: (92) 550-513
Număr de fax: (92) 550-525
Președinte: Dr. Sándor Molnár
Adresa web: www.bekelteteszala.hu
Adresă de e-mail: zmbekelteto@zmkik.hu

 

11.7. Organul de conciliere este competent pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor de consum. Este sarcina organului de conciliere să încerce să ajungă la o înțelegere între părți în scopul soluționării litigiilor de consum, în caz contrar acesta va decide asupra problemei pentru a asigura aplicarea simplă, rapidă, eficientă și rentabilă a consumatorilor. drepturi. Organul de conciliere va oferi, la cererea Consumatorului sau a Furnizorului de Servicii, consiliere cu privire la drepturile și obligațiile Consumatorului.

11.8. În cazul unui litigiu transfrontalier al consumatorilor care decurge dintr-un contract de vânzare sau de servicii online, organismul de arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie din Budapesta are jurisdicție exclusivă.

11.9. În cazul unei plângeri a consumatorilor, Consumatorul poate utiliza platforma online de soluționare a litigiilor a UE. Accesarea platformei necesită o simplă înregistrare la Comisia Europeană făcând clic aici. Apoi, după autentificare, Consumatorul poate depune o reclamație prin intermediul site-ului online: http://ec.europa.eu/odr

11.10. Furnizorul de servicii este obligat să coopereze în cadrul procedurilor de conciliere. În acest sens, este obligat să trimită scrisoarea sa de răspuns organului de conciliere și să asigure prezența persoanei îndreptățite să ajungă la o înțelegere la ședință. În cazul în care afacerea sau sediul întreprinderii nu este stabilită în județul în care se află organul de conciliere care operează organul competent teritorial, obligația întreprinderii de a coopera va include oferirea posibilității unei soluții scrise în conformitate cu cerințele consumatorului.

11.11. În cazul în care consumatorul nu solicită recurgerea la un organ de conciliere sau procedura nu are succes, consumatorul are opțiunea de a se adresa justiției.

Procesul trebuie depus cu o scrisoare de punere în întârziere care să conțină

următoarea informație:

• instanţa de judecată;

• numele părților și ale reprezentanților părților, locul de reședință și statutul lor juridic;

• dreptul de a executa silita, prin prezentarea faptelor subiacente si a probelor acestora;

• datele din care se poate stabili competența și competența instanței de judecată;

• o cerere definitivă de hotărâre judecătorească.

Cererea trebuie să fie însoțită de un document și o copie a acestuia, care se numește dovezi.

 

12. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

12.1. De cand

https://www.geanta-impermeabila.eu

este considerată o lucrare protejată prin drepturi de autor a site-ului, este interzisă afișarea conținutului

https://www.geanta-impermeabila.eu

descărcarea (copierea), republicarea, utilizarea în alt mod, stocarea electronică, procesarea și vânzarea conținutului sau a oricărei părți a acestuia fără acordul scris al Furnizorului de servicii.

12.2. Niciun material nu poate fi transferat din

https://www.geanta-impermeabila.eu

și baza de date a acesteia, chiar și cu acordul scris, prin referire la acel site.

12.3. Furnizorul de servicii își rezervă toate drepturile asupra tuturor elementelor serviciului său, a numelor sale de domenii, a numelor de domenii secundare asociate acestora și a spațiilor publicitare pe internet.

12.4. Este interzis: adaptarea sau ingineria inversă a conținutului

https://www.geanta-impermeabila.eu
, sau părți ale acestora; crearea frauduloasă de ID-uri și parole de utilizator; utilizarea oricărei aplicații pentru a modifica sau indexa oricare sau toate

https://www.geanta-impermeabila.eu
.

12.5. Numele

https://www.geanta-impermeabila.eu
i este protejat de drepturi de autor și nu poate fi utilizat decât cu permisiunea scrisă a Furnizorului de servicii.

12.6. Utilizatorul recunoaște că, în cazul utilizării neautorizate, Furnizorul de servicii va fi răspunzător pentru daune. Valoarea penalității este de 200 EUR brut pe imagine și 30 EUR brut pe cuvânt. În cazul încălcării drepturilor de autor, se aplică certificarea notarială a Furnizorului de servicii, iar acest cost este transferat și utilizatorului care încalcă drepturile.

Declaratie de retragere

(vă rugăm să completați și să returnați doar dacă doriți să vă retrageți din contract)

Destinatar:
Walking Sage Kft.,
2030 Érd, Festő u. 86.,
info@walkingsage.hu,
+36-70-507-4440

 

Subsemnatul declară că s-a retras de la vânzarea următoarelor bunuri:

 

 

Data comenzii/primirii:

 

 

Numele consumatorului(i):

 

 

Adresa consumatorului(i):

 

 

Semnătura consumatorului(i) (numai în scris):

 

 

Data:

Politica de confidentialitate
INTRODUCERE

Walking Sage Kft. (2030 Érd, Festő u. 86., număr fiscal: 24247757-2-13, numărul companiei: 13-09-161726), (în continuare: Furnizor de servicii, Procesor de date) se supune următoarei politici.
Următoarea Politică de confidențialitate este furnizată în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 al PARLAMENTULUI ȘI CONSILIULUI EUROPEAN din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor.
Această politică de confidențialitate reglementează prelucrarea datelor următoarelor site-uri web:

https://www.geanta-impermeabila.eu

Această politică de confidențialitate poate fi găsită pe: https://www.geanta-impermeabila.eu/shop_help.php?tab=privacy_policy

Modificările aduse Politicii de confidențialitate devin efective atunci când apar pe pagina web de mai sus.

CONTROLUL DE DATE ȘI INFORMAȚII DE CONTACT:

Nume: Walking Sage Kft.
Scaun: 2030 Érd, Festő u. 86.
E-mail: info@walkingsage.hu
Telefon: +36-70-507-4440

Definitii:

1. „date cu caracter personal”: orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); identificabilă de către o persoană fizică care, direct sau indirect, în special în virtutea unuia sau mai multor factori precum numele, numărul, funcția, identificarea online sau identitatea fizică, fiziologică, genetică, intelectuală, economică, culturală sau socială a persoanei fizice identificate ;

2. „gestionarea datelor”: totalitatea oricăror operațiuni sau operațiuni efectuate în mod automat sau neautomatizat asupra datelor cu caracter personal sau a fișierelor de date, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, etichetarea, stocarea, modificarea sau modificarea, interogarea, inspectarea , utilizarea, comunicarea, distribuirea sau punerea la dispoziție în alt mod, alinierea sau legarea, limitarea, ștergerea sau distrugerea datelor cu caracter personal;

3. „operator de date”: orice persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau orice alt organism care determină scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal în mod individual sau împreună cu alții, în cazul în care scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor sunt definite de UE sau naționale; legea, operatorul de date sau aspectele particulare ale desemnării operatorului de date pot fi, de asemenea, definite de legislația UE sau națională;

4. „operator de date”: orice persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau orice alt organism care gestionează datele cu caracter personal în numele operatorului de date;

5. „destinatar”: o persoană fizică sau juridică, o autoritate publică, agenție sau orice alt organism cu care sau cu care se comunică datele cu caracter personal, indiferent dacă este sau nu terț. Autoritățile publice care au acces la date cu caracter personal într-o investigație individuală în conformitate cu legislația UE sau legislația națională nu sunt considerate destinatari; gestionarea acestor date de către autoritățile publice respective trebuie să respecte normele aplicabile de protecție a datelor în conformitate cu scopurile gestionării datelor;

6. „contribuitorul în cauză”: o declarație voluntară, specifică și adecvată, informată și explicită a voinței persoanei în cauză, prin care aceasta își exprimă declarația sau confirmarea printr-un act involuntar de afirmare că a consimțit la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc;

7. „incident de protecție a datelor”: o încălcare a securității care are ca rezultat distrugerea accidentală sau ilegală, pierderea, modificarea, dezvăluirea neautorizată sau accesul neautorizat la datele personale transmise, stocate sau tratate în alt mod.

Principiile managementului datelor cu caracter personal

Date personale:

1. trebuie să fie tratate în mod legal și echitabil și transparente pentru persoana în cauză („legalitate, corectitudine și transparență”);

2. este colectată în scopuri specificate, clare și legitime și nu este tratată într-un mod incompatibil cu aceste scopuri; în conformitate cu articolul 89 alineatul (1), nicio altă prelucrare a datelor („utilizare finală”) în scopuri de arhivare de interes public în scopuri de cercetare științifică și istorică sau în scopuri statistice care vor fi considerate incompatibile cu scopul inițial;

3. trebuie să fie adecvate și relevante pentru scopurile gestionării datelor și să se limiteze la necesitate („salvarea datelor”);

4. trebuie să fie exacte și, dacă este necesar, actualizate; trebuie luate toate măsurile rezonabile pentru a corecta sau corecta datele personale inexacte în scopul gestionării datelor („acuratețe”);

5. trebuie să fie stocate într-o formă care să permită identificarea persoanelor vizate numai pentru timpul necesar gestionării datelor cu caracter personal; păstrarea datelor cu caracter personal poate avea loc numai dacă datele cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu articolul 89 alin. (1) pentru arhivarea de interes public, în scopuri de cercetare științifică și istorică sau în scopuri statistice, în conformitate cu drepturile și sub rezerva unor condiții tehnice și corespunzătoare. măsuri organizatorice pentru protejarea libertăților lor („stocare limitată”);

6. vor fi gestionate astfel încât să asigure securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva pierderii sau distrugerii neautorizate, ilegale, neintenționate a datelor („integritate și confidențialitate”) prin intermediul unor măsuri tehnice sau organizatorice adecvate.

Operatorul de date este responsabil pentru cele de mai sus și trebuie să poată demonstra conformitatea („responsabilitate”).

Operatorul de date declară că gestionarea datelor se realizează în conformitate cu principiile stabilite în această secțiune.

Gestionarea datelor legate de funcționarea/utilizarea serviciului magazinului online

1. Faptul colectării datelor, gama de date gestionate și scopul gestionării datelor:

 

Date personale Scopul managementului datelor Bază legală
Nume de utilizator Identificare, care permite înregistrarea. Articolul 6 (1) (b) GDPR și 13 / A. (3) din Legea privind comerțul electronic.
Parolă Este pentru acces securizat la contul de utilizator.
Primul nume si ultimul nume Este necesar să contactați, să cumpărați și să emiteți o factură regulată.
Adresa de e-mail Este necesar pentru contact.
Telefon Este necesar pentru contact și potrivire mai eficientă a problemelor de facturare sau expediere.
Numele și adresa de facturare Emiterea unei facturi obișnuite, crearea contractului, definirea, modificarea, îndeplinirea contractului, facturarea taxelor care decurg din aceasta și executarea creanțelor aferente. Articolul 6 alineatul (1) litera (c) și articolul 169 alineatul (2) din Legea C din 2000 privind contabilitatea
Numele și adresa de livrare Permite livrarea la domiciliu. Articolul 6 (1) (b) GDPR și 13 / A. (3) din Legea privind comerțul electronic.
Data achiziției/înregistrării. Îndeplinirea operațiunii tehnice.
Adresa IP la momentul achiziției/înregistrării. Îndeplinirea operațiunii tehnice.

Nu este necesar ca numele de utilizator și nici adresa de e-mail să conțină date personale.

 

2. Gama de clienți: Toți s-au înregistrat/au făcut o achiziție pe site.

3. Durata prelucrării datelor, termenul limită pentru ștergerea datelor: Dacă una dintre condițiile prevăzute la articolul 17 alineatul (1) din GDPR este îndeplinită, persoana vizată continuă să solicite anularea. Orice ștergere a oricăror date cu caracter personal furnizate de persoana vizată va fi comunicată persoanei vizate pe cale electronică, în conformitate cu articolul 19 din GDPR. Dacă solicitarea de anulare a persoanei vizate acoperă și adresa de e-mail specificată de acesta, managerul de date va șterge și adresa de e-mail după notificare. Cu excepția documentelor contabile, conform § 169 (2) din Legea C din 2000 privind contabilitate, aceste date trebuie păstrate timp de opt ani.

Documentul contabil (inclusiv evidența contabilă generală, evidența analitică și contabilă) care susține în mod direct și indirect conturile trebuie păstrat într-o formă lizibilă timp de cel puțin 8 ani, recuperabil prin referire la evidențele contabile.

4. Posibile persoane care lucrează în calitate de Operatori de date care au dreptul să cunoască datele, destinatarii datelor cu caracter personal: Datele cu caracter personal pot fi prelucrate de către personalul de vânzări și marketing al Operatorului de date, respectând principiile de mai sus.

5. Drepturile persoanelor vizate implicate în gestionarea datelor:

Persoana vizată poate solicita operatorului de date accesul, corectarea, ștergerea sau limitarea datelor cu caracter personal care o privesc și
persoana vizată are dreptul la stocarea datelor și la retragerea consimțământului în orice moment.

6. Este posibilă inițierea, ștergerea, modificarea sau restricționarea accesului la datele cu caracter personal, transferabilitatea datelor și obiecția la prelucrarea datelor în următoarele moduri:

Prin poștă la adresa: 2030 Érd, Festő u. 86.
Prin e-mail: info@walkingsage.hu
Prin telefon: +36-70-507-4440

7. Temei juridic pentru gestionarea datelor:

7.1. articolul 6 alineatul (1) literele (b) și (c) din GDPR,

7.2. În conformitate cu Legea CVIII din 2001 privind anumite aspecte ale serviciilor de comerț electronic și ale serviciilor societății informaționale, (denumită în continuare Legea privind comerțul electronic) 13 / A. Secțiunea (3):

Furnizorul de servicii poate gestiona datele personale care sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru furnizarea serviciului în vederea furnizării serviciului. Furnizorul de servicii, în cazul în care celelalte condiții sunt identice, selectează și în orice caz operează instrumentele utilizate în furnizarea serviciului societății informaționale în așa fel încât datele cu caracter personal să fie prelucrate numai dacă este strict necesar pentru serviciu însă, în acest caz numai în măsura și pentru timpul necesar.

7.3. Articolul 6 alineatul (1) litera (c) în cazul unei facturi în conformitate cu legislația contabilă.

7.4. În cazul revendicării care decurge din contract, Legea V din 2013 privind Codul civil 6:21. § 5 ani.

6:22. § [Limitare]

(1) Cu excepția cazului în care se prevede altfel în prezenta lege, revendicările expiră în cinci ani.

(2) Termenul de prescripție începe la data scadenței creanței.

(3) Acordul de modificare a termenului de prescripție se face în scris.

(4) Termenul de prescripție este nul de drept.

8. Vă rugăm să fiți avertizat

că gestionarea datelor este necesară pentru executarea contractului și pentru depunerea unei oferte.
Este necesar să furnizați informații personale pentru a vă putea îndeplini comanda.
Nefurnizarea datelor va însemna că nu vom putea procesa comanda dumneavoastră.

 

 

Newsletter, activitate DM

1. În conformitate cu § 6 din Legea XLVIII din 2008 privind condițiile fundamentale ale activității de publicitate economică, Clientul poate acorda în prealabil acordul Furnizorului de servicii pentru a-i trimite reclame și alte trimiteri prin adresele indicate la înregistrare.

2. De asemenea, Clientul poate da acordul Furnizorului de Servicii pentru gestionarea datelor personale pentru trimiterea de reclame ținând cont de reglementările prezentului ghid.

3. Furnizorul de servicii nu va trimite reclame nedorite, iar Clientul are opțiunea de a se dezabona de la trimiterea de reclame fără limitări și fără a fi necesar să furnizeze o justificare. În acest caz, Furnizorul de Servicii va șterge toate informațiile – necesare pentru trimiterea mesajelor – din registru și nu va trimite alte oferte. Clientul se poate dezabona de la primirea de reclame făcând clic pe linkul din mesaj.

4. Faptul de colectare a datelor, gama de date gestionate și scopul managementului datelor:

 

Date personale Scopul managementului datelor Bază legală
Nume, adresa de e-mail. Identificare, admitere abonament la newsletter.

Consimțământul persoanei vizate,

Articolul 6 alineatul (1) litera (a)

Secțiunea 6 (5) din Legea XLVIII. Despre conditiile de baza si anumite limitari ale activitatii de publicitate economica.

Data abonamentului Îndeplinirea operațiunii tehnice.
Adresa IP la momentul abonamentului Îndeplinirea operațiunii tehnice.

 

5. Părți interesate: Toți părțile interesate care se abonează la newsletter.

6. Scopul colectării datelor: trimiterea de mesaje electronice (e-mail, mesaj text, notificare push) care conțin reclame către Client care oferă informații despre produse reale, reduceri, funcții noi etc.

7. Perioada de timp de gestionare a datelor și termenul limită de ștergere a datelor: până la retragerea consimțământului, adică dezabonarea de la newsletter.

8. Potentialii administratori de date indreptatiti sa cunoasca datele, destinatarii datelor cu caracter personal: Datele personale pot fi gestionate de personalul de vanzari si marketing al managerului de date cu respectarea principiilor de mai sus.

9. Drepturile persoanelor vizate implicate în gestionarea datelor:

Persoana vizată poate solicita operatorului de date acces, corectare, ștergere sau limitare a datelor cu caracter personal care o privesc și
se poate opune și manipulării acestor date cu caracter personal
persoana vizată are dreptul la stocarea datelor și la retragerea consimțământului în orice moment.

10. Este posibilă inițierea, ștergerea, modificarea sau restricționarea accesului la datele cu caracter personal, transferabilitatea datelor și obiecția la prelucrarea datelor în următoarele moduri:

Prin poștă la adresa: 2030 Érd, Festő u. 86.
Prin e-mail: info@walkingsage.hu
Prin telefon: +36-70-507-4440

11. Utilizatorii sunt liberi să se dezaboneze de la newslettere în orice moment, fără costuri.

12. Vă informăm

acea

• Gestionarea datelor se bazează pe consimțământul dumneavoastră.

• Trebuie să furnizați informații personale, astfel încât să putem răspunde la mesaj.

• Nefurnizarea datelor are consecințele neputinței de a finaliza solicitarea dumneavoastră.

• Vă informăm că vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic pe dezabonare.

• Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea gestionării datelor de prerevocare pe bază de consimțământ.

Tratarea reclamațiilor

1. Faptul culegerii datelor, domeniul de aplicare al datelor prelucrate și scopul gestionării datelor:

 

Date personale Scopul managementului datelor Bază legală
Primul nume si ultimul nume Identificare, contact. Articolul 6 (1) (c) și Legea 17/A. (7) din CLV 1997 privind Protecția Consumatorului.
Adresa de e-mail Menținerea contactului.
Telefon Menținerea contactului.
Numele și adresa pentru factură Identificarea, tratarea problemelor de calitate, problemele și problemele cu serviciul comandat.

 

2. Gama de clienți: Oricine cumpără de pe site și face o plângere valabilă cu privire la calitate.

3. Momentul prelucrării datelor, termenul limită pentru ștergerea datelor: Copiile procesului-verbal de obiecție, ale transcripției și ale răspunsului la aceasta se eliberează în conformitate cu CLV din 1997 privind protecția consumatorului. Act 17 / A. Secțiunea 7 (7) din prezenta lege se păstrează timp de cinci ani.

4. Posibilii controlori de date cu drept de cunoaștere a datelor, destinatarii datelor cu caracter personal: Datele personale pot fi gestionate de personalul de vânzări și marketing al Operatorului de date cu respectarea principiilor de mai sus.

5. Drepturile persoanelor vizate implicate în gestionarea datelor:

Persoana vizată poate solicita operatorului de date accesul, corectarea, ștergerea sau limitarea datelor cu caracter personal care o privesc și
Persoana vizată are dreptul la stocarea datelor și la retragerea consimțământului în orice moment.

6. Puteți iniția accesul, ștergerea, modificarea sau limitarea prelucrării datelor cu caracter personal și portabilitatea datelor în următoarele moduri:

Prin poștă la adresa: 2030 Érd, Festő u. 86.
Prin e-mail: info@walkingsage.hu
Prin telefon: +36-70-507-4440

7. Vă informăm că:

furnizarea datelor cu caracter personal se bazează pe o obligație legală.
Prelucrarea datelor cu caracter personal este o condiție prealabilă pentru încheierea unui contract.
fi obligat să furnizeze informații personale pentru a gestiona reclamația dvs.
Nefurnizarea datelor are drept consecință că nu vom putea trata reclamația dumneavoastră.

 

Utilizarea cookie-urilor

1. Cookie-urile specifice magazinului web sunt așa-numitele „cookie-uri de sesiune protejate prin parolă”, „cookie-uri pentru coșul de cumpărături” și „cookie-uri de securitate”, „cookie-uri necesare”, „cookie-uri funcționale” și „cookie-uri care sunt responsabile pentru gestionarea statisticilor”. a unui site web”, care nu necesită acordul prealabil al utilizatorilor.

2. Faptul de prelucrare a datelor, gama de date prelucrate: Număr unic de identificare, ore, date.

3. Gama de clienți: Toate persoanele care vizitează site-ul.

4. Scopul managementului datelor: Identificarea utilizatorilor, înregistrarea „coșului de cumpărături” și urmărirea vizitatorilor.

5. Termenul de gestionare a datelor, termenul limită pentru ștergerea datelor:

 

Tipul cookie-ului Temei juridic pentru prelucrarea datelor Durata managementului datelor Datele tratate
Cookie-uri de sesiune În conformitate cu Legea CVIII din 2001 privind anumite aspecte ale serviciilor de comerț electronic și ale serviciilor societății informaționale, Legea 13 / A. § (3) Sesiunea relevantă până la sfârșitul sesiunii unui vizitator conecta.sid
Cookie-uri permanente sau salvate Cookie-uri permanente sau salvate Cookie-uri permanente sau salvate
Cookie-uri statistice În conformitate cu Legea CVIII din 2001 privind anumite aspecte ale serviciilor de comerț electronic și ale serviciilor societății informaționale, Legea 13 / A. § (3) 1 lună - 2 ani

 

6. Potențialii administratori de date îndreptățiți să cunoască datele: Prin utilizarea cookie-urilor, furnizorul de servicii nu gestionează datele personale.

7. Oferirea de informații cu privire la drepturile Clienților legate de gestionarea datelor: Clienții pot șterge cookie-urile din meniul Instrumente/Setări al browserului în general la punctul de meniu Protecția datelor.

8. Temeiul juridic al gestionării datelor: Nu este necesar consimțământul dacă unicul scop al utilizării cookie-urilor este serviciul de comunicare furnizat prin intermediul rețelei de comunicații electronice sau furnizarea de servicii societății informaționale solicitate expres de abonat sau utilizator.

9. Majoritatea browserelor pe care le folosesc utilizatorii noștri vă permit să setați ce cookie-uri să salvați și să permiteți cookie-urile (specificate) să fie șterse din nou. Dacă restricționați sau salvați cookie-urile de la terți pe anumite site-uri web, acest lucru poate duce, în anumite circumstanțe, ca site-ul nostru web să nu fie pe deplin utilizabil. Iată informații despre cum să personalizați setările cookie-urilor pentru browserele standard:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ro

Edge / Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/windows/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox

Safari: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-sfri11471/mac

UTILIZAREA URMĂRIRII CONVERSIILOR GOOGLE ADS

1. Programul de publicitate online numit „Google Ads” este utilizat de Data Controlelr și utilizează funcția de urmărire a conversiilor Google în cadrul său. Urmărirea conversiilor Google este serviciul de analiză Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; „Google”).

2. Când un Utilizator accesează un site web printr-un anunț Google, un cookie de urmărire a conversiilor este plasat pe computerul dumneavoastră. Aceste cookie-uri au o valabilitate limitată și nu conțin nicio informație personală, astfel încât Utilizatorul nu poate fi identificat de către acestea.

3. Când Utilizatorul navighează pe anumite pagini ale site-ului web și cookie-ul nu a expirat, Google și Operatorul de date vor vedea, de asemenea, că Utilizatorul a făcut clic pe anunț.

4. Fiecare client Google Ads primește un cookie diferit, astfel încât să nu poată fi urmărit prin site-urile web ale clienților Ads.

5. Informațiile pe care le primiți prin intermediul modulelor cookie de urmărire a conversiilor sunt menite să realizeze statistici de conversie pentru clienții dvs. de urmărire a conversiilor în anunțuri. Clienții vor fi apoi informați despre numărul de utilizatori care au fost trimiși la anunțul lor și vor face clic pe o etichetă de urmărire a conversiilor. Cu toate acestea, aceștia nu au acces la informații care ar putea identifica vreun utilizator.

6. Dacă nu doriți să participați la urmărirea conversiilor, puteți dezactiva acest lucru blocând instalarea cookie-urilor în browser. Atunci nu veți fi inclus în statisticile de urmărire a conversiilor.

7. Pentru mai multe informații și Declarația de confidențialitate Google, vizitați: www.google.de/policies/privacy/

UTILIZAREA GOOGLE ANALYTICS

1. Acest site web utilizează Google Analytics, care este serviciul de analiză web al Google Inc. („Google”). Google Analytics folosește așa-numitele „cookie-uri”, care sunt fișiere cu cuvinte care sunt salvate pe computerul dvs. și care ajută la analiza utilizării site-ului de către Utilizatori.

2. Informațiile generate de cookie-urile asociate cu utilizarea Site-ului de către Utilizator sunt de obicei stocate și stocate pe un server Google din SUA. Prin activarea site-ului web de anonimizare IP, Google va scurta adresa IP a Utilizatorului în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state părți la Acordul privind Spațiul Economic European.

3. Adresa IP completă va fi redirecționată numai către serverul Google din SUA și scurtată acolo doar în cazuri excepționale. În numele operatorului acestui site web, Google va folosi aceste informații pentru a evalua modul în care utilizatorul a folosit site-ul web, pentru a furniza operatorului site-ului web rapoarte legate de activitatea site-ului web și pentru a furniza operatorului site-ului web rapoarte legate de activitate. a site-ului web și pentru a oferi servicii suplimentare legate de utilizarea site-ului și a internetului.

4. În cadrul Google Analytics, adresa IP transmisă de browserul Utilizatorului nu este reconciliată cu alte date Google. Utilizatorul poate împiedica stocarea cookie-urilor prin configurarea corectă a browserului său, totuși, vă rugăm să rețineți că în acest caz nu toate caracteristicile acestui site web pot fi utilizate pe deplin. De asemenea, puteți împiedica Google să colecteze și să prelucreze informațiile utilizatorului cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP) prin descărcarea și instalarea plug-in-ului de browser de la următorul link. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

Procesori de date (care gestionează datele în numele managerului de date)

Operatorul de date pune un accent deosebit pe folosirea numai a procesatorilor de date care fie oferă garanții adecvate pentru implementarea managementului datelor în conformitate cu cerințele GDPR și pentru a asigura măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja drepturile părților interesate.

Operatorul de date și orice persoană care acționează sub controlul operatorului sau al operatorului de date care are acces la datele cu caracter personal vor trata datele cu caracter personal cuprinse în prezentele reguli numai în conformitate cu instrucțiunile operatorului.

Operatorul este responsabil pentru activitățile de prelucrare a datelor. Operatorul de date este răspunzător pentru daunele cauzate de gestionarea datelor numai dacă nu și-a respectat obligațiile specificate în GDPR special pentru persoane împuternicite de operator, sau dacă operatorul de date a ignorat sau a acționat contrar instrucțiunilor legale ale operatorului de date.

Nu există nicio luare a deciziilor de fond cu privire la prelucrarea datelor de către operatorul de date.

Operatorul de date poate folosi un furnizor de hosting pentru a livra back-office-ul IT, precum și un serviciu de curierat pentru a livra produsele comandate în calitate de procesator de date.

Procesori de date particulare

 

Activitate de gestionare a datelor Nume, adresa, contact
Furnizor de stocare

UNAS Online Kft.,

9400 Sopron, Kőszegi út 14.

e-mail: unas@unas.hu

tel.: +36-99/200-200

Procesor de date utilizat în timpul gestionării datelor Számlázz.hu
Compania: KBOSS.hu Kft.
Site: https//www.szamlazz.hu
E-mail: info@szamlazz.hu
Telefon: 06 30 35 44 789

 

 

 

Transmiterea datelor către terți

terță parte” înseamnă orice persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau orice alt organism care nu este același cu persoana vizată, cu operatorul, cu operatorul de date sau cu persoanele împuternicite să prelucreze date cu caracter personal sub controlul direct al operatorului. sau procesor; ei au

Operatorii de date terți, în nume propriu, își gestionează datele personale în conformitate cu propriile politici de confidențialitate.

 

Activitate de gestionare a datelor Nume, adresa, contact
Transport

FoxPost Zrt.
3200 Gyöngyös, Batsányi János utca 9.
Telefon: 06-1-999-0-369
Adresa serviciului clienți: 1097 Budapesta, Táblás utca 36-38. Clădirea
E-mail: info@foxpost.hu

GLS General Logistics Systems Ungaria Csomag-Logisztikai Kft.
2351 Alsónémedi, Europa u. 2.
info@gls-hungary.com
Număr de telefon: 06-29-88-66-94

Plata online TEYA
1072 Budapesta, Rákóczi út 42.
Casa de birouri EMKE II. podea,
e-mail: ugyfelszolgalat@teya.com,
tel.: +36-1/793-6776

 

 

 

SITE-URI DE SOCIALIZARE

1. Faptul de colectare a datelor, gama de date gestionate: numele și imaginea publică de profil a Clientului înregistrat la Meta/Twitter/Pinterest/YouTube/Instagram etc.

2. Referitor la: Oricine s-a înregistrat pe Meta/Twitter/Pinterest/Youtube/Instagram etc. site-uri de rețele sociale și a „apreciat” site-ul de rețele sociale al Furnizorului de servicii sau a contactat Operatorul de date printr-un site de rețea socială.

3. Scopul colectării datelor: Pentru a partaja, sau a „a like”, a promova anumite elemente de conținut, produse, acțiuni ale site-ului web sau site-ului propriu-zis pe site-urile de socializare.

4. Durata prelucrării datelor, termenul limită de ștergere a datelor, persoana posibililor operatori de date care sunt în măsură să cunoască datele și detaliile drepturilor de gestionare a datelor ale persoanelor vizate: informații despre sursa, prelucrarea acestora, modalitatea de transfer și temeiul legal al datelor poate fi consultat pe site-ul de socializare dat. Gestionarea datelor are loc pe site-uri de socializare, astfel încât durata prelucrării datelor, modalitățile de ștergere și modificare a datelor sunt guvernate de regulile site-ului comunității respectiv.

5. Temeiul juridic al gestionării datelor: consimțământul voluntar al Clientului pentru gestionarea datelor cu caracter personal pe site-urile comunității.

SERVICII CLIENTI SI ALTE GESTIONAREA DATELOR

1. În cazul în care aveți întrebări sau probleme în utilizarea serviciilor noastre de gestionare a datelor, puteți contacta Operatorul de date în modurile specificate pe site (telefon, e-mail, site-uri de rețele sociale etc.).

2. Operatorul de date șterge e-mailurile primite, mesajele, pe telefon sau orice de pe orice site de socializare etc. care conține numele și adresa de e-mail sau orice alte informații personale date ale clientului, după 2 ani de la începerea serviciului.

3. Manipularea datelor care nu este enumerată în această politică va fi furnizată în momentul colectării datelor.

4. Furnizorul de Servicii este obligat să furnizeze îndrumări, informații, date și documente la cererea excepțională a autorităților sau la cererea altor organisme abilitate de lege.

5. În aceste cazuri, Furnizorul de Servicii va furniza solicitantului datele cu caracter personal numai în măsura și în măsura necesară îndeplinirii scopului solicitării, cu condiția să fi fost indicat exact scopul și sfera de aplicare a datelor.

DREPTURILE CLIENTULUI

1. Dreptul de acces

Aveți dreptul să primiți feedback de la Controlorul de date despre dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt în curs de prelucrare și, dacă o astfel de prelucrare este în curs, aveți dreptul de a avea acces la informațiile dumneavoastră personale și la informațiile enumerate în decret.

2. Dreptul de rectificare

Aveți dreptul să solicitați Controlorului de date să rectifice orice informații personale inexacte pe care este obligat să le facă fără întârzieri nejustificate. Ținând cont de scopul gestionării datelor, aveți dreptul de a solicita completarea datelor cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declarații suplimentare.

3. Dreptul la ștergere

Aveți dreptul să solicitați ca Operatorul de date, fără întârzieri nejustificate, să dezvăluie informații personale despre dvs. și ca Operatorul de date să fie obligat să șteargă informațiile personale despre dvs., fără întârzieri nejustificate, în anumite condiții.

4. Dreptul de a fi iertat

În cazul în care operatorul de date a dezvăluit datele cu caracter personal și este obligat să le ștergă, va lua măsuri rezonabile, inclusiv măsuri tehnice, pentru a ține cont de costul tehnologiei disponibile și al implementării, pentru a informa operatorii de date care manipulează datele că aveți aplicat pentru datele personale în cauză, indicând link-uri sau ștergerea unui duplicat sau duplicat al acestor date personale.

5. Dreptul de a restricționa gestionarea datelor

Aveți dreptul să solicitați ca Operatorul dumneavoastră să restricționeze prelucrarea datelor dumneavoastră dacă este îndeplinită una dintre următoarele condiții:

Contestați acuratețea datelor dumneavoastră personale; în acest caz, restricția se aplică perioadei de timp în care operatorul de date poate verifica acuratețea datelor cu caracter personal;
Tratarea datelor este ilegală și vă opuneți ștergerii datelor și, în schimb, vă cere să le restricționați;
Operatorul de date nu mai are nevoie de date cu caracter personal pentru prelucrarea datelor, dar le solicitați să depună, să execute sau să protejeze pretențiile legale;
V-ați opus manipulării datelor; în acest caz, restricția se aplică perioadei în care se stabilește că motivele legitime ale operatorului de date au prioritate față de motivele dumneavoastră legitime.

6. Dreptul la stocarea datelor

Aveți dreptul să primiți date cu caracter personal care vă sunt puse la dispoziție de către un operator de date într-un format fragmentat, utilizat pe scară largă, care poate fi citit de mașină și aveți dreptul să transferați aceste date către un alt operator de date fără ca acest lucru să fie obstrucționat de către operatorul de date ale cărui informații cu caracter personal au furnizat. pentru tine (...)

7. Dreptul la protest

Aveți dreptul să vă opuneți manipulării informațiilor dumneavoastră personale (...), inclusiv profilării bazate pe aceste prevederi, pentru orice motiv legat de propria dumneavoastră situație.

8. Protest în cazul achiziției directe de afaceri

Dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate pentru afaceri directe, aveți dreptul de a protesta în orice moment împotriva manipulării datelor cu caracter personal legate de acestea, inclusiv de profilare, dacă aceasta are legătură cu achiziția directă de afaceri. Dacă vă opuneți ca datele cu caracter personal să fie prelucrate în scopuri comerciale directe, informațiile dumneavoastră personale nu mai pot fi tratate în acest scop.

9. Luare automată a deciziilor în cazuri individuale, inclusiv crearea de profiluri

Aveți dreptul să excludeți domeniul de aplicare al oricărei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor, inclusiv crearea de profiluri, care ar avea o influență asupra acesteia sau ar afecta-o în mod semnificativ.

Alineatul precedent nu se aplică dacă decizia este:

- Sunteți obligat să încheiați sau să finalizați un contract între dumneavoastră și operatorul de date;
- acordarea dreptului unui operator de date este supusă legii Uniunii Europene sau a statelor membre care stabilește, de asemenea, măsuri adecvate pentru a vă proteja drepturile și libertățile și interesele legitime; sau
- pe baza consimțământului dumneavoastră explicit.

TERMEN LIMIT DE ACȚIUNE

Operatorul de date vă informează cu privire la orice măsuri luate ca răspuns la aceste solicitări fără întârzieri nejustificate, dar în orice mod în termen de o lună de la primirea solicitării.

Dacă este necesar, acesta poate fi prelungit cu două luni. Controlorul vă va informa cu privire la prelungirea termenului prin indicarea cauzei întârzierii în termen de o lună de la primirea cererii.

În cazul în care Operatorul de date nu ia măsuri la cererea dumneavoastră, el sau ea vă va notifica fără întârziere și cel târziu în termen de o lună de la primirea cererii din motive de neacțiune și dacă puteți depune o plângere la o autoritate de supraveghere. și își exercită dreptul de recurs.

SECURITATEA MANAGEMENTULUI DATELOR

Operatorul de date și Procesorul de date vor lua măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a ține cont de starea științei și tehnologiei și de costurile implementării, de natura, domeniul de aplicare, circumstanțele și obiectivele gestionării datelor și de riscul de probabilitate și severitate variabile a drepturile și libertățile persoanelor fizice de a garanta un nivel adecvat de securitate a datelor, inclusiv, inter alia, dacă este cazul:

1. pseudonimizarea și criptarea datelor cu caracter personal;

2. asigurarea, menținerea, integritatea, disponibilitatea și rezistența confidențialității continue a sistemelor și serviciilor utilizate pentru gestionarea datelor cu caracter personal;

3. în cazul unui incident fizic sau tehnic, capacitatea de a restabili accesul la datele personale și disponibilitatea datelor în timp util;

4. procedura de testare, evaluare și evaluare sistematică a eficacității măsurilor tehnice și organizatorice luate pentru asigurarea securității prelucrării datelor.

5. Datele prelucrate trebuie să fie stocate astfel încât să împiedice accesul neautorizat. În cazul suporturilor de date pe suport de hârtie, prin stabilirea ordinii de stocare fizică, arhivare și utilizarea sistemului central de autorizare a datelor prelucrate în formă electronică.

6. Metoda de stocare a datelor prin metoda informatică trebuie aleasă astfel încât să poată fi ștearsă la sfârșitul perioadei de ștergere a datelor, sau dacă este necesar din alte motive, sub rezerva unui alt termen de anulare. Ștergerea trebuie să fie ireversibilă.

(7) Suporturile pe hârtie sunt private de date personale prin intermediul unui dispozitiv de distrugere a documentelor sau printr-o organizație externă de distrugere a documentelor. În cazul suporturilor electronice de date, distrugerea fizică se asigură în conformitate cu normele privind eliminarea suporturilor electronice și, acolo unde este necesar, ștergerea în siguranță și irevocabilă a datelor se face în prealabil.

8. Operatorul de date va lua următoarele măsuri specifice de securitate a datelor:

Pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal prelucrate pe hârtie, Furnizorul de Servicii aplică următoarele măsuri (protecție fizică):

1. Așezați documentele într-o cameră uscată, sigură și încuiată.

2. Clădirea și sediul Furnizorului de Servicii sunt dotate cu echipamente de protecție împotriva incendiilor și de protecție a proprietății.

3. Datele personale pot fi accesate numai de persoane autorizate și nu pot fi accesibile terților.

4. În cursul activității sale, angajatul Furnizorului de Servicii poate părăsi doar camera în care se prelucrează datele, pentru a bloca media care i-a fost încredințată sau pentru a închide camera.

5. În cazul în care se realizează digitalizarea datelor cu caracter personal pe hârtie, ar trebui să se aplice normele care reglementează documentele stocate digital.

protectie IT

1. Calculatoarele și dispozitivele mobile (alți purtători de date) utilizate pentru gestionarea datelor sunt proprietatea Furnizorului de servicii.

2. Sistemul informatic care conține date cu caracter personal utilizat de Furnizorul de servicii este protejat împotriva virușilor.

3. Furnizorul de servicii folosește copii de siguranță și arhive ale datelor pentru a asigura securitatea datelor stocate digital.

4. Serviciul central al serverului poate fi accesat numai de către persoane autorizate în mod corespunzător.

5. Datele de pe computere pot fi accesate doar cu un nume de utilizator și o parolă.

INFORMAREA PERSOANEI ÎNCERCĂȚATE DESPRE INCIDENTUL DE CONFIDENTIALITATE

În cazul în care incidentul privind confidențialitatea este de natură să prezinte un risc ridicat pentru drepturile și libertățile persoanelor fizice, operatorul de date informează persoana vizată cu privire la incidentul privind confidențialitatea fără întârzieri nejustificate.

Informațiile furnizate persoanei vizate ar trebui să fie clar și ușor de înțeles, iar natura incidentului de confidențialitate trebuie dezvăluită, iar numele și datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor sau ale altei persoane de contact care furnizează informații suplimentare ar trebui dezvăluite; ar trebui descrise consecințele probabile ale unui incident de protecție a datelor; descrie măsurile luate sau planificate de operatorul de date pentru a remedia un incident de protecție a datelor, inclusiv, după caz, măsuri pentru atenuarea oricăror consecințe negative ale unui incident de protecție a datelor.

Persoana în cauză nu este informată dacă este îndeplinită oricare dintre următoarele condiții:

Operatorul de date a implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate de protecție și a aplicat aceste măsuri datelor acoperite de incidentul de protecție a datelor, în special măsurile, cum ar fi utilizarea criptării, care fac imposibil accesul persoanelor neautorizate la datele cu caracter personal. datele;
după incidentul de protecție a datelor, operatorul de date a luat măsuri suplimentare pentru a se asigura că riscul ridicat pentru drepturile și libertățile persoanei în cauză nu mai este susceptibil să fie realizat;
Informarea ar necesita eforturi disproporționate. În astfel de cazuri, persoana vizată este informată prin intermediul unor informații dezvăluite public sau se ia o măsură similară pentru a se asigura că aceste informații sunt la fel de eficiente.

În cazul în care Operatorul de date nu a notificat încă persoana vizată cu privire la incidentul de protecție a datelor, autoritatea de supraveghere poate, după ce a analizat dacă incidentul de confidențialitate este de natură să prezinte un risc ridicat, poate informa persoana vizată.

 

RAPORTAREA UN INCIDENT DE CONFIDENTIALITATE LA AUTORITATE

Incidentul de protecție a datelor este raportat autorității de supraveghere în temeiul articolului 55 fără întârzieri nejustificate și, dacă este posibil, nu mai târziu de 72 de ore după ce incidentul de protecție a datelor devine cunoscut, cu excepția cazului în care incidentul de protecție a datelor este puțin probabil să prezinte un risc pentru drepturile persoane fizice şi libertate. În cazul în care notificarea nu este depusă în termen de 72 de ore, trebuie să se anexeze și motivele care au justificat întârzierea.

REVIZUIRE PENTRU MANAGEMENTUL OBLIGATORII A DATELOR

În cazul în care perioada de gestionare obligatorie a datelor sau de revizuire periodică a necesității acesteia nu este specificată de lege, de regulamentul administrației locale sau de un act obligatoriu al Uniunii Europene, operatorul o revizuiește cel puțin o dată la trei ani de la începerea prelucrării datelor pe care le face. sau operatorul care acționează în numele său sau la instrucțiunile sale este gestionat gestionarea datelor cu caracter personal este necesară în scopul gestionării datelor.

Circumstanțele și rezultatele acestei revizuiri vor fi documentate de către operatorul de date și vor fi păstrate pe o perioadă de zece ani de la efectuarea evaluării și puse la dispoziția Autorității la cererea Autorității Naționale pentru Protecția Datelor și Libertatea Informații (denumită în continuare Autoritatea).

OPORTUNITATE DE RECLAMARE

O plângere cu privire la posibila încălcare a legii de către administratorul datelor poate fi depusă la Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor și Libertatea Informației din Ungaria:

Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor și Libertatea Informației

1055 Budapesta, Falk Miksa utca 9-11.

Adresă poștală: 1363 Budapesta, Pf. 9.

Telefon: +36 -1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

OBSERVAȚII DE ÎNCHEIERE

Următoarele reglementări au fost luate în considerare în timpul redactării ghidului:

REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI ȘI CONSILIULUI EUROPEAN din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (General Regulamentul privind protecția datelor
2011 CXII. Legea privind autodeterminarea informațională și libertatea de informare (denumită în continuare: Infotv.)
Legea CVIII din 2001 - Legea privind comerțul electronic și serviciile societății informaționale (în special Secțiunea 13/A)
Legea XLVII din 2008 - Legea privind interzicerea practicilor comerciale neloiale împotriva consumatorilor;
Actul XLVIII. Din 2008 – condițiile de bază și anumite limitări ale activității de publicitate economică (în special articolul 6)
XC. Legea din 2005 privind libertatea electronică de informare
Legea C din 2003 privind comunicațiile electronice (în special articolul 155)
Nr. 16/2011. o opinie cu privire la Recomandarea EASA/IAB privind cele mai bune practici în publicitatea online comportamentală
Recomandarea Autorității Naționale pentru Protecția Datelor și Informației privind cerințele de protecție a datelor pentru informarea prealabilă